Heti ebédmenü-ajánlatunk december 11-15-ig
2017-12-11
Karácsonyi ajándék tipp a Budapest Barbecue Company-tól
2017-12-18
Show all

2 éves a Budapest Barbecue Company

Csak halkan ünnepeljük önmagunkat, de azért abban mindenki biztos lehet, hogyha lement az év végi óriáspörgés, koccintunk majd egy jókorát a Budapest Barbecue Company második születésnapjára.

Addig is, ha végignézünk az éttermem, büszkeség tölt el minket és nemcsak amiatt, mert napról-napra látjuk az elégedett vendégeket, hanem amiatt (is), mert tudatosan építettünk valamit, ami jóval túlmutat a “csak-egy-étterem” fogalmán. Közösség formálódik belőlünk, ami ebben az esetben nem csupán a kollégákat jelenti, hanem minket, a kollégákat, a barátokat, a vendégeket és mindazokat, akik a barbecue műfaja mellett elhivatottak. Örülünk, hogy elkezdődött a hazai barbecue közösség építése és örülünk, hogy ennek mi is szerves részei lehetünk.

Két évvel ezelőtt nyitotta ki kapuit először a Budapest Barbecue Company, azóta rengeteg dolog történt velünk – erre szokták azt mondani, hogy egy dolog állandó, és ez a változás. Tűztünk ki célokat, valósítottunk meg elképzeléseket, folyamatosan tanulunk magunkról, a szakmánkról és a barbecue-ról. Sokszor nem tudjuk értékelni, vagy csak nem vesszük észre a minden nap minket körülvevő pozitív dolgokat, de mi most szeretnénk azokról szót ejteni, amik a mi életünket jobbá teszik a hétköznapokban.

1. A kollégák

Nem volt egyszerű, és még sokszor most is küzdünk a hazai munkaerőhiány okozta lehetetlen állapotokkal, de mára sikerült megtalálnunk azt a kemény magot, akikkel szeretünk és tudunk is együtt dolgozni. Akik értik és művelik a vendéglátás azon válfaját, amit mi a Budapest Barbecue Company-ban meg szerettünk volna valósítani.

2. A barbecue

Elindultunk a két évvel ezelőtt legjobbnak vélt tudásunkkal, mára mindahhoz képest rengeteget fejlődtünk, ezzel együtt pedig az ételeink is finomabbak lettek. Saját recepteket dolgoztunk ki, fejlesztettünk a technikánkon, folyamatosan bővítjük az eszközparkot és nem állunk meg! A minőség nálunk mindig is első számú szempont lesz, ahogy az is, hogy mindig fejlődjünk valamiben.

3. A szakmai előrelépések

Elég nagy lélegzetet kellett vennünk ahhoz, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és beálljunk a “kamerák” elé, viszont elképesztően motivált az, hogy megosszuk veletek szakmai elképzeléseinket, visszaadjunk kicsit abból, amit mi magunk tanultunk a barbecue-ról. Nem is azért, mert meg akarjuk mondani a tutit, inkább azért, mert szeretnénk megmutatni, hogyan csináljuk mi – mert nincs nagy titok, csak az őszinte szenvedélyünk a húsok iránt.

Az elmúlt két évben ebből kifolyólag rendeztünk szakmai workshopot, tartottunk élménybeszámoló előadást legutóbbi amerikai utunkról, elindítottuk saját YouTube csatornánkat, és természetesen folyamatosan zajlik a munka a háttérben és készülünk a 2018-as eseményekre, melyekről hamarosan ti is többet megtudhattok majd!

4. A vendégek

Imádjuk a vendégeinket, két év alatt kiépült egy fantasztikus nemzetközi vendégkör, a fővárosi “magról” nem is beszélve. Büszkeséggel tölt el, amikor az amerikai vendégek dicsérik a barbecue-nkat.

Jó minden nap új és már ismert arcokkal is találkozni, és jó látni azt is, amikor hazai celebritások tűnnek fel a vendégeink között.

5. Az étterem

A Budapest Barbecue Company a legnagyobb barbecue étterem ma Budapesten. Azok között a falak között, melyeket mi álmodtunk és valósítottunk meg, most heti legalább háromszor teltházat láthatunk. Örömmel nézünk végig a nagy egészen és időzik szemünk az apró részleteken is. Folyamatosan csinosítjuk, fejlesztjük és alakítjuk az igényeknek megfelelően, a hangulat pedig – úgy gondoljuk – önmagért beszél.

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt két évben velünk volt, reméljük, hogy sok örömünket leljük még a Budapest Barbecue Company-ban. Boldog születésnapot nekünk és kívánunk még legalább százszor ennyit! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: