Heti ebédmenü ajánlatunk október 24-27-ig
2017-10-24
Heti menüajánlat október 30-tól november 3-ig
2017-10-30
Show all

A BBQ nyomában – élménybeszámoló előadás egy amerikai BBQ fesztiválról

Hagyományos éves szakmai utunk során ismét ellátogattunk az Egyesült Államokba, hogy részt vegyünk az egyik legnagyobb barbecue fesztiválon.

A Best in the West Nugget Rib Cook-off-on 5 napon át 25 étterem és catering cég csapata összesen 130 tonna húst dolgoz fel és süt meg, ezáltal mérve össze tudását. A lelkes BBQ fanok pedig – amilyenek mi magunk is vagyunk – végigkóstolhatnak mindent, betekintést nyerhetnek az elkészítési folyamatokba, beszélgethetnek és tapasztalatot cserélhetnek a résztvevőkkel.

Már az utazás előtt felvettük a kapcsolatot több versenyzővel és a szervezőkkel is, így sikerült bejutnunk a színfalak mögé és rengeteg érdekességnek lehettünk szemtanúi. Igazán értékes tapasztalatokkal tértünk haza, amit most szeretnénk veletek is megosztani!

Várunk minden lelkes BBQ rajongót november 28-án 18:00-tól a Budapest Barbecue Company-ba, ahol ízletes beszámolót tartunk majd a Reno-ba és Vegasban tett utunkról, megosztjuk szakmai tapasztalatainkat és ígérjük, hogy a szaftos részleteket sem hagyjuk ki! 😉

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: küldj egy e-mailt november 25-én 22:00-ig a budapestbarbecuecompany@gmail.com-ra a neveddel és hogy hányan érkeznétek!

“Southern pride isn’t about where you live, it’s about how you live.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: