Heti ebédmenü ajánlatunk augusztus 21-25-ig
2017-08-21
Heti ebédmenü ajánlatunk szeptember 4-8-ig
2017-09-04
Show all

Irány Amerika, induljon a BBQ Tasting Tour!

Szakmai továbbfejlődés, az új trendek felkutatása, kalandvágy, gasztronómiai elhivatottság – ezek mind-mind motivációként szolgálnak a már hagyományossá vált éves amerikai szakmai utunkhoz. Korábbi utazásainkról itt olvashattok bővebben, ebből megtudhatjátok azt is, hogy útjaink során a minél több BBQ szentély meglátogatása mellett egy olyan BBQ eseményen is részt veszünk, melyen a legnagyobb BBQ nevek találkoznak – lehetőséget adva nekünk arra, hogy egy helyen minél több stílust ismerhessünk meg és a BBQ mesterségének válogatott fogásait leshessük el.

Ez alkalommal a Best in the West Nugget Rib Cook-Off-ra látogatunk el, ami Amerika legnagyobb BBQ fesztiválja: 5 napon át 25 versenyző csapat összesen 130 tonna húst dolgoz fel és süt meg, ezáltal mérve össze tudását. A csapatok meghívás útján indulhatnak a versenyen, csak úgy akárki nem jelentkezhet. A lelkes BBQ fanok pedig végigkóstolhatnak mindent, betekintést nyerhetnek az elkészítési folyamatokba, beszélgethetnek és tapasztalatot cserélhetnek a résztvevőkkel.

DSC_6766

Ezt fogjuk tenni mi is, és egyben közvetítjük Nektek a történéseket!

Augusztus 30-tól 5 napon át figyelemmel kísérhetitek majd a Best in the West Nugget Rib Cook-Off történéseit Facebook oldalunkon, ahol live bejelentkezések alatt igyekszünk minél többet megmutatni nektek a rendezvényből. Hallhattok majd a versenyzőkkel és a szervezőkkel készített interjúkat – többek között a Carson City BBQ-val, az Uncle Bub’s BBQ-val, vagy a The BBQ Company-val -, betekintést nyerhettek a verseny alakulásába és igyekszünk lencsevégre kapni minden olyan érdekességet, mely a figyelmetekre méltó. 🙂

Emellett pár napot eltöltünk Las Vegasban és San Fransiscoban is, így adva még több színt az augusztus 29-én induló BBQ Tasting Tour-nak. Tartsatok velünk ti is és ha bármilyen kérdés felmerülne bennetek az úttal kapcsolatban, vagy kérdeznétek ti is a BBQ nagyágyúitól, csak írjatok nekünk Facebook oldalukra vagy használjátok a komment szekciót!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: