Különterem privát partikhoz
2017-08-15
Heti ebédmenü ajánlatunk augusztus 21-25-ig
2017-08-21
Show all

Megjelent a BBQ-világbajnok könyve, a Grill, burger, barbecue!

Nem, a barbecue többé már itthon sem egy füstaromával megküldött, édes-paradicsomos szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan valódi füst ízt ad hozzá az így készült húsokhoz és köretekhez. Füstös, lassú, parázsló és istenien finom: ilyen az igazi barbecue!

És a BBQ még ennél is több: életmód.

Saját fesztiváljaival, internetes fórumaival, magazinjaival és versenyeivel méltán hívhatjuk nemzetközi szubkultúrának. Grill, burger, barbecue című könyvében a világbajnok Jord Althuizen az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkáról lerántja a leplet. Rengeteg hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi – vagány receptek tele élettel és ízzel.

Grill Burger Barbecue (1)

Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei – függők lettünk, még, még, még! A lelkes kezdők és a leendő pitmasterek tájékozódását a kötet elején lévő technikai leírások és a kötet végén található lelőhelylista is segíti, utóbbi a technikai felszerelések, a húsok, a fűszerek és a magyar BBQ éttermek legjavának elérhetőségeivel szolgál.

„A BBQ-könyv, ami minden más BBQ-könyvet egy csapásra feleslegessé tesz.”
Marcus Polman, a Masterchef Holland zsűritagja

A könyv hamarosan a Budapest Barbecue Company éttermében is elérhető lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: