Heti menüajánlat október 30-tól november 3-ig
2017-10-30
Bőségtál ajánlatok nagy társaságok részére / Rendezvények
2017-11-01
Show all

Nyereményjáték részvételi feltételek

A Nyereményjáték szervezője:
Budapest Barbecue Company
Székhely: 1055 Budapest, Szent István körút 13.
Cégjegyzék szám:
Adószám:
a továbbiakban „Szervező”.

A Szervező nyeremény-sorsolással záruló nyereményjátékot (továbbiakban „Nyereményjáték”) hirdet a szabályzatban (továbbiakban „Szabályzat”) található feltételek alapján.

A Nyereményjátékban résztvevő személyek
Azon személyek, akik a Nyereményjáték időtartama alatt a Szervező által közzétett nyereményjáték kiírásának megfelelnek, és aktív TripAdvisor-accounttal rendelkeznek. Kizárólag a 18. életévét betöltött, természetes személyek (továbbiakban „Résztvevők”) vehetnek részt a nyereménysorsoláson.

A Nyereményjáték időtartama
A Nyereményjáték időszaka 2017. november 2-től november 30-án éjfélig tart.

A Nyereményjáték menete
A Nyereményjáték időtartamán belül mindazon Résztvevők, akik a Szervező által a Budapest Barbecue Company TripAdvisor-oldalán 2017. november 2-án közzétett nyereményjáték kiírásának megfelelnek.

Nyeremény
A Nyereményjáték zárultával a Szervező 1 db kétszemélyes wellness hétvégét sorsol ki.

Nyereménysorsolás
A nyereménysorsolás 2017. december 1-jén történik. A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye. A nyertes nevek sorsolása kézi húzással történik.

Nyertes
A Résztvevők közül a Nyereményjáték zárultával 1 nevet sorsol ki a Szervező, ő lesz a Nyereményjáték nyertese (továbbiakban “Nyertes”). Amennyiben a Nyereményről szóló, elektronikus úton történő kiértesítés többszöri próbálkozás ellenére sem jár sikerrel, a Nyertes neve helyett új nevet sorsol ki a Szervező a Nyereményjátékban résztvevő személyek közül.

A Nyeremények átvétele
A Níertes kihirdetését követően a Nyertesnek fel kell vennie a kapcsolatot a Szervezővel. A Nyertes a Nyeremény érvényesítése érdekében köteles együttműködni a Szervezővel. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a Nyertes nem tesznek eleget, és így a Nyeremény időben történő érvényesítése meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a Nyeremény érvényesítésének lehetőségét a Nyereménysorsolás időpontja után tudja biztosítani. A Nyeremény érvényesítésének elmaradásáért a Szervező nem vállal felelősséget, azonban annak rendben való lezajlásáért minden tőle telhetőt megtesz. A Szervező a Nyeremény tekintetében szavatosságot vállal, a Nyertes ilyen irányú igényét jogszabályi keretek között érvényesítheti. A Nyeremény készpénzre nem váltható be.

Információnyújtás a Nyereményjátékról
Az érdeklődők a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjátékkal és a Nyereményekkel kapcsolatos további információról az irodabbc@gmail.com e-mail címen érdeklődhetnek.

Adatvédelem
A Nyereményjátékban való részvétellel Résztvevő feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a Nyereményről való értesítés céljából elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz útján megkeressék.

Vegyes rendelkezések
A Nyereményjáték résztvevői a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos szabályzatot.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Szabályzat módosítására, illetve kiegészítésére.

Budapest, 2017. október 31.

Budapest Barbecue Company
Szervező

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: