Keressük éttermi supervisor kollégánkat!
2019-01-04
Ebédmenü a Budapest Barbecue Company-ban január 14-18-ig
2019-01-07
Show all

Rendhagyó borvacsora füstös ízekkel január 19-én

Bár nem annyira egyértelmű a vonzalom a bor és a barbecue műfaja között – elsőre mindenkinek mintha a sör ugrana be a barbecue mellé -, a Bodri Pincészettel azon voltunk, hogy az ételek és az italok olyan párosításokba kerüljenek, melyek egymás karakteres oldalát emelik ki.

Így került a füstös kacsamáj pástétom mellé a chardonnay, az bbq oldalas mellé a Faluhely válogatás cuvée, a bourbon-nel füstölt csoki mousse mellé pedig az egri bikavér (a teljes étel-bor listát kicsit lejjebb görgetve találjátok).

Tartsatok velünk ezen a rendhagyó gasztronómiai kalandozáson és fedezzétek fel a füstös ízek és a zamatos szekszárdi borok nászának ígéretes gyümölcsét!

A menü és a hozzájuk tartozó borok:

– Füstölt kacsamáj pástétom hagyma lekvárral, aszalt barackos kaláccsal + Bodri Szekszárdi Chardonnay 2018

– Parmezános gyöngybab krémleves bazsalikommal, füstön szárított paradicsommal + Bodri Olaszrizling válogatás Faluhely 2014

– BBQ gyöngytyúk comb füstös sütőtökpürével, vajas petrezselymes kelbimbóval, sült gnocchival + Bodri Szekszárdi kadarka 2017

– BBQ oldalas duo (marha, sertés) fondant burgonyákkal és savanyított lencsékkel + Bodri Faluhely válogatás cuvée 2015

– Bourbon-nel füstölt csoki mousse, grillezett pillecukorral, pisztácia morzsával és maracuja coulis-val + Bodri Bikavér válogatás faluhely 2015

A menüsor ára 14.990 Ft /fő

Jegyvásárlás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: