Élő Super Bowl közvetítés a BBC-ben

Köszönjük azt a hatalmas érdeklődést, amit a Super Bowl közvetítés iránt tanúsítotok!

Az eseményre az össze jegy elfogyott!

Találkozunk február 3-án!

A vérbeli amerikai foci rajongóknak február 3-án a Budapest Barbecue Company-ban lesz a helyük! Az étterem egész éjjel nyitva lesz és az összes kivetítőn a Super Bowl-t közvetítjük majd élőben.

Az étterem már 23:00-tól várja a drukkereket, a szurkolás hevében elégetett energiákat pedig folyamatosan tudjátok pótolni majd büféasztalunkról, ahol az alábbi finomságok sorakoznak majd.

Super Bowl büfé, korlátlan ételfogyasztás egész éjjel:

SNACK-EK
– tatár beefsteak zöldségekkel, pirítóssal
– házi padlizsánkrém zöldségekkel pirítóssal
– kőrözött
– kacsamájhab mangó coulis-val
– coleslaw
– kevert sali
– baconös burgonya sali
– nachos sajtszósszal, paradicsom salsával, snidlinges tejföllel, vagy avokádókrémmel

BBQ
– bbq sertés oldalas
– bbq csirkeszárny
– házi andalousie marha- és sertéskolbász

KÖRETEK
– fűszeres steak burgonya
– mac and cheese
– vajas-kakukkfüves párolt zöldség

DESSZERTEK
– sajttorta Baileys-zel, csokis brownie darabokkal
– vaníliás túrófánk
– csokis brownie

Az este zártkörű eseményként csak előre megváltott jeggyel látogatható, mely magában foglalja a korlátlan ételfogyasztást és az élő Super Bowl közvetítésen való részvételt.

Jegyár: 3.990 Ft/fő

A jegyeket a készlet erejéig, utalással vagy személyesen lehet megvásárolni nyitvatartási időben (H-V 11:30-0:00), az V. ker., Szent István krt. 13. sz. alatti éttermünkben. Az elküldött asztalfoglalások csak a jegy megvásárlásával együtt érvényesek! A már megvásárolt jegyek a későbbiek folyamán nem válthatóak vissza.

Fizetés:

– utalással a 10918001-00000077-68930019 számlaszámra (a Megjegyzésbe írd be a neved és a személyek számát): 3.990 Ft/fő
– a Budapest Barbecue Company-ban a készlet erejéig: 3.990 Ft/fő

Az asztalfoglalás csak az elővételben megvásárolt jegyekkel együtt érvényes! A tavalyi óriási érdeklődés miatt javasoljuk, hogy minél hamarabb vedd meg a jegyed, hogy biztosan ott tudj lenni velünk az eseményen. Jegyeket sajnos nem áll módunkban félretenni és csak korlátozott számban tudunk értékesíteni!

Bármilyen további információ, kérés, kérdés esetén keressetek minket bizalommal akár e-mailben, akár a +36 (1) 611 0199-es telefonszámon.

Várunk minden amerikai foci fanatikust szeretettel!