Heti menü május 2-5-ig
2017-05-02
Heti menü május 8-12-ig
2017-05-08
Show all

Szakmai úton a redneck-ek földjén, avagy minden amit a barbecue-ról tudni érdemes

A Flyerz Magazin megírta történetünket.

Bizony, sok ezer mérföld áll a hátunk mögött, melyek során a cél mindvégig az volt, hogy a lehető legfinomabb barbecue fogásokat rakhassuk elétek a Budapest Barbecue Company-ban.

Jessica Swann places a cut of meat on the middle rack at Bet the House Barbeque. Hannah Ridings | Senior Staff Photographer

Szakmai úton a redneck-ek földjén, avagy minden amit a barbecue-ról tudni érdemes

Hazánk fiai rendesen belevetették magukat a kinti BBQ életbe, minden helyre úgy érkeztek, hogy ők sztázsolni szeretnének, ami annyit jelent, hogy a munkádért cserébe fizetés helyett tudást kapsz. Az amerikaiak nagyon nyitottak és egyben büszkék voltak rá, hogy Euróbából jöttek tőlük tanulni – megmutatták a füstölőiket, a technikájukat, elárulták, hogy Texasban miért a brisketre büszkék, Nashville miért az oldalas hazája. Louisiana-ban nagyon édesen szeretik a barbecue-t, minden ragad a barnacukros máztól, Austin pedig a legendás sorairól híres.” Olvasd el a teljes cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: