EGÉSZ BBQ MALAC A BUDAPEST BARBECUE COMPANY-BAN

Asztalfoglalás (csak az elővételes jegyvásárlással* egyidejűleg érvényes):

""
1
Név / Name
Telefonszám / Phone
Személyek száma / Number of ppl
Dátum/Dateof appointment
Időpont/Timeof appointment
Fizetés / Payment
Previous
Next

2018. október 14-én egy egész BBQ malac lesz terítéken, ahogy a világ legjobb bbq csapatától tanultuk

Amerikai utazásaink alkalmával rengeteg barbecue kiválósággal volt alkalmunk találkozni, megismerkedni és tanulni is tőlük.

Mind közül az egyik legkedvesebb számunkra a The Shed BBQ and Blues Joint csapatával töltött idő volt, akik minden feltétel nélkül beavattak minket szakmai titkaikba és rengeteget ismeretet adtak át nekünk az egész malac bbq-val kapcsolatban. Ez az ő abszolút specialitásuk, többször is elnyerték már ebben a kategóriában (is) a föld legjobb barbecue csapata címet, így hát – gondolhatjátok – ittuk minden szavukat.

The Shed x BBC

Előttük szeretnénk tisztelegni október 14-én, amikor is egy napon át a már többször is a világ legjobb barbecue-sának kikiáltott The Shed receptje alapján elkészített egész bbq malacból lehet a Budapest Barbecue Company-ban falatozni!

Ha Te is ennél belőle, vásárold meg a jegyed már most és foglalj asztalt!

Az egész bbq malacból tálak készülnek, melynek tartalma:

– 30 dkg tépett malachús
– ropogós malacbőr
– pirított kakukkfüves tört burgonya
– házi fermentált zsályás lilakáposzta
– meggysörös malacjus

*Ára:

– elővételben, utalással fizetve a 10918001-00000077-68930019 számlaszámra (a Megjegyzésbe írd be a neved és a személyek számát) 2018. október 10-ig: 3.490 Ft
– elővételben a Budapest Barbecue Company-ban 2018. október 10-ig: 3.490 Ft
– az esemény napján a helyszínen: 3.990 Ft

Az asztalfoglalás csak az elővételben megvásárolt jegyekkel együtt érvényes!

Az egész malacunk különleges desszertet kíván, úgyhogy ezen a ponton is játszottunk kicsit a füsttel: Bourbon-nel füstölt csoki mousse, grillezett pillecukorral, pisztácia morzsával és maracuja coulis-val. Ezzel lehet majd október 14-én lekísérni a pulled pork tálat, sőt, ha 4-en vagy még többen foglaltak egyszerre, akkor ajándékba adjuk nektek! A desszert meg is vásárolható majd jövő heten vasárnap, az ára 1.090 Ft/db lesz.

Felhívjuk kedves figyelmed, hogy az egész malacból 140 tálat tudunk elkészíteni, így érdemes minél hamarabb megvásárolni a jegyeket, hogy biztosan jusson belőle Neked is! 🙂