Egy felejthetetlen bűvészműsor akár cégeknek is

Ismét nyakunkon a farsang, az egyik olyan várva-várt ünnep, amikor vidámkodunk, örülünk annak, hogy lassan vége a télnek, hamarosan itt a tavasz. Most van itt az ideje annak, hogy egy kicsit kieresszük a gőzt, mulatozzunk, viccelődjünk, bolondozzunk, jó nagyokat együnk-igyunk, együtt legyünk a barátokkal.

A magyarországi farsangi szokások már a középkor óta velünk vannak, vigyük tovább mi is ezt a hagyományt a cégünk életében is, temessük el a telet, köszöntsük kollégáinkkal együtt a tavaszt. Rendezzünk mulatságot, bált, táncmulatságot, és emeljük az est fényét azzal, hogy egy mindenkit ámulatba ejtő bűvészműsorral kedveskedünk az egybegyűlteknek.

Olyan lenyűgöző csodákban lehet részünk, amit nemcsak a szemünkkel élvezhetünk, de akár aktív részesei is lehetünk a produkciónak. Ez az élmény nemcsak egy estére szól, mert a hangulatot, a varázslatot magunkkal visszük majd az emlékezetünkben. Sokáig foglalkoztatni fog minket a látott produkció, napokig arról fogunk beszélni nemcsak az ottlévőkkel, de azokkal is, akik nem lehettek részei ennek a csodának, hogy ez most igaz volt, amit láttunk, vagy illúzió.

Németh Gábor fiatal kora ellenére mindenkit elkápráztat hihetetlen hozzáértésével, ügyességével, hiszen képes arra, hogy a szemünk láttára idézzen szellemeket, kitalálja legtitkosabb gondolatainkat is. A csodák a szemünk előtt fognak megszületni, amit soha nem fogunk elfelejteni.

A lélegzetelállító trükkök felnyomják adrenalin-szintünket, a levegőt is visszatartva figyeljük majd a produkciót.

Németh Gábor már régóta nem ismeretlen a nagyközönség előtt, neve garancia a színvonalas szórakoztatásra, így ha szeretnél céges bűvészműsort rendelni, akkor csak vedd fel vele a kapcsolatot. Találkozhattunk már vele a TV2, valamint az RTL Klub képernyőjén, de az M2 Petőfi, valamint a Budaörs Rádió FM104.8 műsoraiban is.

Önálló estjeire is érdemes ellátogatni Budapesten a Nagymező utca 21. szám alatt.