Elszabadult a telefontok gyártók fantáziája, mutatjuk a legjobbakat

Kár lenne a tagadni, hogy a telefonunk sokkal többet jelent számunkra, mint a legtöbb más használati tárgy. Mivel munkához, tanuláshoz, szórakozáshoz, sportoláshoz is kiváló segítség, természetes, ha szeretnénk megóvni egy megfelelő tokkal a sérülésektől. És ha már telefontok, akkor miért ne legyen egyedi és stílusos. A gyártók is elkapták ezt a fonalat és időről-időre előrukkolnak valami újdonsággal.

Pufi dzsekire hajazó telefontok dizájn

A Samsung Galaxy A33 5g tok széles kínálatában böngészve csak az nem talál magának megfelelőt, aki nem akar. Ez a nagyszerű telefon igen népszerű választás, a tulajdonosok pedig nem minden esetben szeretik a kommersz megoldásokat, így a tokok is változatosak. Ott van például a fekete, Puffer fliptok, ami pont olyan, mintha egy téli pufi dzsekibe öltöztetnénk a mobilt. Vastag, steppelt, mint egy tollkabát, ugyanakkor kellemes tapintású és erős, strapabíró is egyben.

Alma és csillogás

Szintén a Samsung Galaxy A33 5g tok választékban bukkantunk rá a minden figyelmet megragadó, ezüstösen csillogó, félig átlátszó hátlapi Brilliant Clear tokra. Ne tévesszen meg senkit, hogy Samsung mobiltokról van szó, ami ügyesen álcázza magát Apple terméknek, ugyanis egy részben megcsócsált alma díszíti, épp úgy, mint a gyümölcsös márka logóját. Ami azonban biztos, hogy a TPU és szilikon anyaghasználattal készült flexibilis tok kellő védelmet biztosít a mindennapos mechanikai sérülésekkel szemben.

Akár egy páncélos lovag

Léteznek olyan tokok, amelyek már messziről azt sugallják, hogy akár egy atomtámadástól is megvédenék a telefonunkat. Ez nyilván túlzás, de megjelenésre valóban ezt az üzenetet hordozza magában a Samsung Galaxy A23 5G tok kínálatából kiemelkedő páncélozott Camshield Pro tok, amely kiváló minőségű TPU és PC kombinációja. A rugalmas és ütéselnyelő poliuretán, valamint a tartós és kopásálló polikarbonát megbízható hibrid védelmet biztosít a telefonnak, így ha atombombától nem is, de a hétköznapi sérülésektől biztosan hatékonyan óvja a készüléket.