fbpx

Rendhagyó barbecue sütések, ünnepi lakomák, élő sportközvetítések, élő zenés estek, és minden, ami Amerika! Itt követheted, milyen eseményeink lesznek a közeljövőben és reméljük, hogy hamarosan találkozunk is valamelyiken!

Események betöltése

« Összes Események

Egész BBQ disznó (whole hog) sütés

március 31 @ 13:00 - 22:00

3490Ft - 3990Ft

Március 31-én a már többször is a világ legjobb barbecue-sának kikiáltott The Shed BBQ and Blues Joint receptje alapján sütött egész bbq disznó, vagyis whole hog lesz a terítéken a Budapest Barbecue Company-ban.

Amerikai utazásaink alkalmával rengeteg barbecue kiválósággal volt alkalmunk találkozni, megismerkedni és tanulni is tőlük.

Mind közül az egyik legkedvesebb számunkra a The Shed BBQ csapatával töltött idő volt, akik minden feltétel nélkül beavattak minket szakmai titkaikba és rengeteget ismeretet adtak át nekünk a whole hog elkészítésével kapcsolatban. Ez az ő abszolút specialitásuk, többször is elnyerték már ebben a kategóriában (is) a föld legjobb barbecue csapata címet, így hát – gondolhatjátok – ittuk minden szavukat.

Előttük szeretnénk tisztelegni március 31-én, amikor is egy napon át a The Shed receptje alapján elkészített egész bbq disznóból lehet nálunk falatozni!

A whole hog-ból tálak készülnek, melynek tartalma:
– 30 dkg tépett sertéshús
– ropogós sertésbőr
– pirított kakukkfüves tört burgonya
– házi fermentált zsályás lilakáposzta
– meggysörös malacjus

Talán nem nagy meglepetés, hogy merőben különböző élményben lesz részetek, mint bármilyen korábbi barbecue esetében. 😉

Az asztalfoglalás csak az elővételben megvásárolt jegyekkel együtt érvényes!

Felhívjuk kedves figyelmed, hogy a whole hog-ból ~140 tálat tudunk elkészíteni, így érdemes minél hamarabb megvásárolni a jegyeket, hogy biztosan jusson belőle Neked is!

Jegyek

81 available
Elővételben3 490 FtA jegyár tartalmazza a whole hog-ból készült tálat egy fő részére, melyen 30 dkg tépett sertéshús, ropogós sertésbőr, pirított kakukkfüves tört burgonya, házi fermentált zsályás lilakáposzta és meggysörös malacjus található majd.
Unlimited available
A helyszínen3 990 FtTalán nem nagy meglepetés, hogy merőben különböző élményben lesz részetek, mint bármilyen korábbi barbecue esetében. A jegyár tartalmazza az egész malacból készült tálat egy fő részére, melyen 30 dkg tépett malachús, ropogós malacbőr, pirított kakukkfüves tört burgonya, házi fermentált zsályás lilakáposzta és meggysörös malacjus található majd.

Részletek

Dátum:
március 31
Időpont:
13:00 - 22:00
Összeg:
3490Ft - 3990Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Szervező

Budapest Barbecue Company
Telefon:
0616110199
E-mail:
info@budapestbarbecue.hu

Helyszín

Budapest Barbecue Company
Szent István krt. 13.
Budapest, 0616110199 1055 Magyarország
+ Google Térkép
ASZTALFOGLALÁS