fbpx

Rendhagyó barbecue sütések, ünnepi lakomák, élő sportközvetítések, élő zenés estek, és minden, ami Amerika! Itt követheted, milyen eseményeink lesznek a közeljövőben és reméljük, hogy hamarosan találkozunk is valamelyiken!

Ha Te szeretnél hozzánk eseményt, rendezvényt szervezni, természetesen erre is van lehetőséged!

Nézd meg, milyen változatos tálajánlatok közül válogathattok, ha legalább hatan érkeztek hozzánk – de akár 200 fős rendezvény teljes lebonyolítását is vállaljuk! Kérd egyedi ajánlatunkat!

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hálaadásnapi BBQ pulykavacsora november 28-29-en

november 28 @ 14:00 - november 29 @ 23:30

Csatlakozz hozzánk, ünnepeld velünk és amerikai barátainkkal a hálaadást!

Az Amerikai Egyesült Államokban a hálaadás az egyik legfontosabb nemzeti ünnep, melyen a hagyományok szerint az őszi betakarítások után adnak hálát a termésért. Ma az ünnep a családról és a legfontosabb barátokról szól, ilyenkor még az egymástól távol élő családtagok is összegyűlnek, hogy együtt ünnepelhessenek, melynek fénypontja a hálaadásnapi vacsora.

Amerikai étterem lévén mi is megtartjuk ezt a különleges napot, alkalmat teremtve a Budapesten élő expatoknak és barátaiknak az ünneplésre: az amerikai szokásoknak megfelelően különleges pulykavacsorával készülünk, amiben a főszereplő egy egész BBQ pulyka lesz a hozzá illő hagyományos hálaadásnapi köretekkel.

Hálaadásnapi BBQ pulykavacsora november 28-29-én

Ha Te és családod is szeretnétek velünk ünnepelni és ezzel együtt egy igazán különleges BBQ fogást is megkóstolni, csak annyi a teendőtök, hogy megvásároljátok elővételben az elviteles vagy a helyszíni vacsorajegyet erre az alkalomra.

Ha szeretnétek ugyanezt a menüt az otthon melegében, a családi asztalnál elfogyasztani, idén erre is lehetőség van: a tálakat kérheted elvitelre is, ebben az esetben válaszd ki a jegyek közül az elviteles opciót, majd add meg, mikor fogsz eljönni érte.

Elvitelre november 28-án és 29-én is van lehetőség, helyszíni fogyasztásra csak november 29-én!

 

MINDEN PULYKA ELKELT, KÖSZÖNJÜK A NAGY ÉRDEKÉLŐDÉST!

 

Mindegyik hálaadásnapi tálat csak az előzetes jegyvásárlásoknak megfelelően, előrendelésre készítjük el. Rendelésedet kérjük, hogy legkésőbb november 25-én éjfélig juttasd el hozzánk!

Várunk titeket szeretettel!

Részletek

Kezdés:
november 28 @ 14:00
Vége:
november 29 @ 23:30
Esemény címkék:
, , , , , ,

Szervező

Budabest Barbecue Company
Telefon:
0616110199
E-mail:
info@budapestbarbecue.hu

Helyszín

Budabest Barbecue Company
Szent István krt. 13.
Budapest, 0616110199 1055 Magyarország
+ Google Térkép
ASZTALFOGLALÁS
Reservation