Miért érdemes kipróbálni a Hot Towel borotválkozást?

A borotválkozás a legtöbb férfi számára a kevésbé kellemes rutin feladatok közé tartozik, annak ellenére, hogy lehetne akár egy remek kikapcsolódás is. A hagyományos borbély üzletek hangulatát és szolgáltatásait visszahozni kívánó, modern barber shopok ezt a feladatot tűzték ki célul. A családias enteriőr és a sokat tapasztalt mesterek az egyszerűnek tűnő borotválkozást is képesek igazi luxus élménnyé varázsolni.

A Barber World Budapest központjában, az Astoriánál fogadja azokat az igényes úriembereket, akik szívesen bíznák hajuk és szakálluk igazítását profi borbélyokra. Az üzlet tulajdonosa írországi tapasztalatait hozta haza, hogy az itthoni vendégek is felfedezhessék a nyugaton már nagy népszerűségnek örvendő barber shopok kínálatát. Az egyik legkedveltebb szolgáltatásuk a Hot Towel, vagyis forró törölközős borotválás, ami nem csak hatékony, de rendkívül frissítő módszer is egyben.

Mit kell tudni a Hot Towel borotválkozásról?

A Hot Towel fontos szereplője maga a törölköző, amelyet a barber shop borbélyok meleg vízbe áztatnak be, majd helyeznek a vendég arcára. A meleg pára egyrészt kitágítja a pólusokat, másrészt puhábbá teszi a bőrt, így annak tisztítása is könnyedebbé válik. A Barber World mesterei emellett egy külön krémet is használnak, ami még eredményesebbé teszi a módszert. Ahhoz, hogy a pára és a krém együttesen legyenek képesek kifejteni a hatásukat, a törölközőt néhány percig az arcon kell hagyni.

Ezt követően kezdődhet meg a borotválkozást, amelyhez a felhabosított borotvakrémet a hagyományos pamaccsal viszi fel a borbély. A borotválkozás végeztével a pólusokat hideg törölköző felhelyezésével zárják, majd jöhet az arcszesz és egyéb bőrápoló krémek használata. A Hot Towel egy teljeskörű borotválkozási eljárás, amely kellemesen frissíti és tisztítja is a vendég arcbőrét.

Ha te is szeretnéd kipróbálni, a www.barberworld.hu oldalon bármikor foglalhatsz magadnak időpontot, de a barátaidat is meglepheted ezzel a kényeztető élménnyel!

Barber World

Barber World Google profil

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878