Milyen színházi bűvészelőadások érhetőek el?

Az őszi szezonban is remekül szórakozhatunk, ha megnézzük Németh Gábor – aki nem mellesleg egy kiváló bűvész – előadásait, melyekre már kaphatunk jegyeket teljesen korrekt áron. Látogassunk el Budapesten a Nagymező utcába, és üljünk be az egyik előadásra, nem fogunk csalódni.

K.A.M.U. színházi bűvészműsor

Az egyik előadásának a címe az, hogy K.A.M.U., és ez most nem kamu!

Ez egy igen különleges előadás, melyben betekintést nyerhetünk a Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. cég történetébe. A cég is kamu, abban az értelemben, hogy egy kitalált, fiktív cégről van szó.

Nagyon különleges élményben lesz részünk, mert ez egy olyan interaktív, újgenerációs bűvészműsor, amely ragyogóan egyesíti a színházi elemeket a bűvészettel, varázslással úgy, hogy a közönséget is bevonja az előadásába.

Miután egy fiktív cég hóértékelő beszámolójáról van szó, hangsúlyoznunk kell, hogy ha valakinek ismerősnek tűnik a sztori, ez kizárólag a véletlen műve!

Röviden összefoglalva, hogy mire számíthatunk, elmondható, hogy ez egy nagyon humoros és izgalmas úgy nevezett „multi-kulti” társadalomkritika, amit nem érdemes kihagyni.

Freakency színházi bűvészműsor

Szintén a Nagymező utcában látható ez az extrém bűvészműsor, ami látványos elemekből áll. Különlegessége, hogy ennek centrumában az önismeret áll, ahol átléphetjük saját határainkat. Számítsunk nyugodtan a váratlan fordulatokra, mert nagyon meg fogunk lepődni. Ebben a produkcióban is szereplővé lépnek elő a nézők is.

Izgalmas, egyedi produkciót varázsol elénk ez a nagyon kedves, fiatal és egyedi humorral megáldott bűvész.