iPhone SE 2022

Nagyon jó telefon az iPhone SE 2022

Az Apple idén márciusban dobta piacra az iPhone SE 2022 készülékét. Első ránézésre talán visszalépésnek tűnik, hogy csak egy kamerája van, azonban a látószöge 12 megapixel. Azt azonban el kell ismerni, hogy bár ez a készülék extra változásokat nem hozott magával, mégis ismét nagyon jó készüléket rakott össze az Apple.

Ha valakit nem a külső, hanem a beltartalom érdekel, akkor ezzel a készülékkel jól fog járni, mert a teljesítménye átlagon felüli. Igaz, hogy külsőleg nagyon hasonlít a 2014-es iPhone 6-ra, főleg ami a méretét illeti, ennek azonban a hátlapja már üveg, és így vezeték nélkül is tölthető. Pereme alumíniumból készült, ezért nagyon strapabíró. A gombokat itt is a szokásos helyekre tették.

Nem fog leszakadni a kezünk a telefontól

A súlya nagyon kedvező, nem fog leszakadni a kezünk akkor sem, ha sokáig tartjuk fél kézben, ezért első sorban a nők kedvence. A nagyobb, vastagabb készülékeknek pont az a hátránya, hogy már perc után is azt érezzük, hogy jó lenne letenni, de sajnos erre nincs mindig lehetőség.

Ennek a készüléknek jól áll a 4,7 hüvelykes képátló, mert így álló és fekvő helyzetben is kényelmesen kezelhető játék vagy fényképnézegetés közben.

Gyorsan, simán működik a mindennapokban, nem kell sokáig várni semmire. Sokan megszokták, és szeretik az Touch ID feloldást, mert az gyorsabb, mint az arcfelismerés, kevesebb mozdulatból áll, és azonnal megjeleníti a kezdőlapot.

Kifejezetten kicsi és vékony készülék, ezért nagyon jó kézben tartani, főleg akkor, ha van egy iPhone SE 2022 tok is rajta, melynek kellemes a tapintása. Ilyen például a Spigen Cyrill Cecile Flower Garden tok, melynek egyik jellemzője, hogy TPU anyagból készült, és fokozottan védi okostelefonunkat, mert megkapta a MIL STD 810G-516.6 minősítést is.

Spigen Cyrill Cecile Flower Garden tok, forrás: smartdiszkont.hu

Ha azonba ragaszkodunk iPhone 8 készülékünkhöz, akkor arra is találunk megfelelőt az iPhone 8 tokok közül.

A Spigen Ultra Hybrid 2 Frost Clear tok azért különleges, mert a PC és a TPU anyagok előnyeit ötvözi, illetve a sarkoknál Air Cushion Technology™-val védett, ami azt jelenti, hogy amennyiben ott éri ütődés, azt a sarokvédelem csillapítani fogja, így megvalósul a teljeskörű védelem.