fbpx

BUDABEST BARBECUE COMPANY

A hagyományos étterem kultúrán átlépve, egy speciális vendéglátóhely megvalósítását álmodtuk meg, melyet a hagyományos amerikai barbecue világa ihletett. A kliséket elkerülve egy igazi, autentikus barbecue étterem kivitelezésére törekedtünk, ami által mások számára is közelebb hozhatjuk az amerikai életérzést és a déli államok húsok iránt tanúsított szenvedélyét.

Igényes környezetben, mégis autentikus hangulatban szolgáljuk fel Amerika ihlette ételeinket, melyeket odafigyeléssel és hosszas türelemmel készítünk el, hogy a vendégeink valóban kifogástalan ízekkel találkozhassanak. Csakis a legjobb minőségű húsokkal dolgozunk, nem számít, milyen messzire kell mennünk értük: marhaételeinket USDA choice minősítéssel ellátott marhahúsból, sertésételeinket pedig KMS minősítéssel ellátott sertéshúsból készítjük, melyeket amerikai szmókerben, lassú tűzön, hikori és almafával füstölünk gyakran 14 órán keresztül – ez teszi a barbecue-t valóságos művészetté.

Bízunk benne, hogy aki hozzánk ellátogat, olyan ízekkel és hangulattal találkozik, melyet máshol még nem tapasztalt, és aminek köszönhetően érezhetővé válik számára is a szenvedély, amivel ezt az éttermet megvalósítottuk és kézben tartjuk. Minden húsimádót szeretettel várunk a Szent István körút 13. szám alatt, ahol végtelen igyekezettel és lelkesedéssel készítünk el miden ételt, hiszen tőlünk csak elégedetten távozhatnak a vendégek! Ismerkedj meg nálunk a legfinomabb barbecue fogásokkal!

Próbáld ki barbecue ételekkel tűzdelt ebédmenünket is minden munkanapon 11:30 és 14:00 között! Nagy társaságokat is örömmel várunk és rendezvények szervezésével kapcsolatban is keressetek minket bizalommal!

Kiss Péter és Kiss Dávid
a Budabest Barbecue Company tulajdonosai

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az étlapon szereplő árainkra +10% szervízdíjat számolunk fel.

ASZTALFOGLALÁS
Reservation