Varázslatos világító gyémántfestők

A gyémántfestő vagy gyémántos kirakó egy viszonylag új kreatív elfoglaltság, amely kicsiknek és nagyoknak is sok örömet okozhat. Nem kell hozzá más, csak egy speciális, előnyomott gyémántszemes kirakó, egy gyémánttollacska és sok-sok színes, ragyogó kő.

A szamfestobolt.hu gyémántfestőinek mindegyike olyan kellemes időtöltést biztosít, amely kreatív, egyszerű, nem igényel speciális tudást, ráadásul nem koszol, nem hagy maga után rendetlenséget.

Ugyanakkor az alkotás örömével ajándékoz meg, elűzi a stresszt és teljes kikapcsolódást biztosít. Nem csoda hát, hogy egyre többen érdeklődnek a gyémántszemes kirakók iránt.

Mi is az a gyémántkirakó?

A gyémántkirakó, gyémántszemes kirakó, gyémántfestő, gyémánt kifestő, gyöngyös kirakó, diamond painting, diamondpainting elnevezés mind-mind ugyanazt a dolgot jelöli, azaz amikor valaki egy előnyomott, öntapadós, nagy felbontású poliészter vászonra egy speciális applikátorral (gyémánttollacskával) színes köveket rakosgat a megfelelő helyre.

Azt, hogy melyik gyémánt hova való azt a színkód határozza meg, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint az útmutató szerint a helyére ragasztani a köveinket. Az eredmény pedig nem más, mint egy élénk színekben pompázó ragyogó kép.

A világító gyémántkirakó a félelmet is elűzi!

A gyémántfestőknek ráadásul létezik egy teljesen új változata is, a világító gyöngyös kirakók, amelyek foszforeszkáló köveket is tartalmaznak. Ennek köszönhetően a kész kép egyes részei a sötétben világítanak, sőt önálló mintát adnak ki, így még különlegesebbek, mint hagyományos társaik.

Mivel a képet alkotó gyémántok közül nem mindegyik világít, ezért valójában két képet kapunk:
● egy hagyományosat nappalra
● és egy kicsit más típusút, amely este, a sötétben mutatja csak meg magát.
Ez már-már varázslat.

Gyémántfestőink remek elfoglaltságot jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, a foszforeszkálós gyémántkirakók ráadásul a gyerekek szobájában éjszakai fényként is funkcionálhatnak, amelyek – főleg, ha közösen rakjuk ki, a képet – a kicsik sötéttől való félelmeit is képesek elűzni.
Válogass világító gyémántkirakóink közül, és tedd igazán különlegessé az otthonodat egy DIY gyémántfestő képpel vagy lepd meg vele azt, aki igazán fontos neked.