A hagyományos étterem kultúrán átlépve, egy speciális vendéglátóhely megvalósítását álmodtuk meg, melyet a hagyományos amerikai barbecue világa ihletett. A kliséket elkerülve egy igazi, autentikus barbecue étterem kivitelezésére törekedtünk, ami által mások számára is közelebb hozhatjuk az amerikai életérzést és a húsok iránti szenvedélyt.

Amerika déli államait végigjárva gyűjtöttük a tapasztalatokat és ismertük meg a tökéletes barbecue elkészítésének legapróbb titkait. Szerettük volna, ha a megálmodott éttermünkön keresztül egy szelet Amerikát adhattunk volna át az itthon élő hús és barbecue rajongóknak. Legnagyobb örömünkre ez az álom mára már valóság, hiszen Pest és Buda határán, a Jászai Mari téren nyitottuk meg az elképzeléseinket is túlszárnyaló, hamisítatlan, amerikai stílusú barbecue éttermünket.

Igényes környezetben, mégis hagyományos hangulatban szolgáljuk fel az ízletesnél ízletesebb húsokat, melyeket hosszas odafigyeléssel és türelemmel készítünk el, hogy a vendégeink valóban kifogástalan ízekkel találkozhassanak.

Nem csapunk be senkit, hiszen itt minden a húsról szól, de nem akármilyen húsról! Célunk, hogy a tökéletest is tökéletesítsük, így csakis a legjobb minőségű húsokkal dolgozunk, nem számít, milyen messzire kell mennünk értük. Eszményi nemes húsok minden mennyiségben, melyeket amerikai szmókerben, lassú tűzön, almafával füstölünk gyakran 14 órán keresztül – ez teszi a barbecue-t valóságos művészetté. Számunkra ez szerelem, hiszen rajongunk az autentikus BBQ ételekért és a csodáért, amin keresztül mennek, hogy tökéletes gasztronómiai pillanatot teremtsenek minden vendégünknek.

Bízunk benne, hogy aki hozzánk ellátogat, olyan ízekkel és hangulattal találkozik, melyet máshol még nem tapasztalt, és aminek köszönhetően érezhetővé válik számára is a szenvedély, amivel ezt az éttermet megvalósítottuk és kézben tartjuk. Minden húsimádót szeretettel várunk a Szent István körút 13. szám alatt, ahol végtelen igyekezettel és lelkesedéssel készítünk el miden ételt, hiszen tőlünk csak elégedetten távozhatnak a vendégek!

Ismerkedj meg nálunk a legfinomabb barbecue fogásokkal!

Emellett próbáld ki akár magyaros ebédmenünket is hétfőtől-péntekig 11:30 és 16:00 között, nagy társaságokat is örömmel várunk és különleges barbecue tálakkal kényeztetünk, ha előre lefoglalják asztalukat, családosoknak pedig a Sunday Brunch névre hallgató négyfogásos ebédünket ajánljuk!