A hagyományos étterem kultúrán átlépve, egy speciális vendéglátóhely megvalósítását álmodtuk meg, melyet a hagyományos amerikai barbecue világa ihletett. A kliséket elkerülve egy igazi, autentikus barbecue étterem kivitelezésére törekedtünk, ami által mások számára is közelebb hozhatjuk az amerikai életérzést és a déli államok húsok iránt tanúsított szenvedélyét.

Amerika legendás barbecue éttermeit végigjárva gyűjtöttük a tapasztalatokat és ismertük meg a tökéletes barbecue elkészítésének legapróbb titkait. Szerettük volna, ha az általunk megálmodott éttermen keresztül egy szelet Amerikát adhattunk volna át az itthon élő hús és barbecue rajongóknak. Legnagyobb örömünkre ez az álom mára már valóság, hiszen Pest és Buda határán, a Jászai Mari téren nyitottuk meg az eredeti elképzeléseinket is túlszárnyaló, hamisítatlan, amerikai stílusú barbecue éttermünket, a Budapest Barbecue Company-t.

Igényes környezetben, mégis autentikus hangulatban szolgáljuk fel Amerika ihlette ételeinket, melyeket hosszas odafigyeléssel és türelemmel készítünk el, hogy a vendégeink valóban kifogástalan ízekkel találkozhassanak.

Csakis a legjobb minőségű húsokkal dolgozunk, nem számít, milyen messzire kell mennünk értük. Marhaételeinket USDA marhahúsból, sertésételeinket pedig KMS minősítéssel ellátott sertéshúsból készítjük, melyeket amerikai szmókerben, lassú tűzön, hikori és almafával füstölünk gyakran 14 órán keresztül – ez teszi a barbecue-t valóságos művészetté.

Számunkra ez szerelem, hiszen rajongunk az autentikus BBQ ételekért és a csodáért, amin keresztül mennek, hogy tökéletes gasztronómiai pillanatot teremtsenek minden vendégünknek.

Bízunk benne, hogy aki hozzánk ellátogat, olyan ízekkel és hangulattal találkozik, melyet máshol még nem tapasztalt, és aminek köszönhetően érezhetővé válik számára is a szenvedély, amivel ezt az éttermet megvalósítottuk és kézben tartjuk. Minden húsimádót szeretettel várunk a Szent István körút 13. szám alatt, ahol végtelen igyekezettel és lelkesedéssel készítünk el miden ételt, hiszen tőlünk csak elégedetten távozhatnak a vendégek!

Ismerkedj meg nálunk a legfinomabb barbecue fogásokkal!

Asztalfoglalás

Próbáld ki magyaros ebédmenünket is hétfőtől-péntekig 11:30 és 16:00 között! Nagy társaságokat is örömmel várunk és rendezvények szervezésével kapcsolatban is keressetek minket bizalommal!

Kiss Péter és Kiss Dávid
a Budapest Barbecue Company tulajdonosai